Klouby

Prohlédnuté produkty

Mini model loketního kloubu - s příčným řezem

203589

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Mini model lidského loketního kloubu byl redukován na polovinu přirozené velikosti, se zachováním všech funkcí větších modelů loketního kloubu.

Více informací

Více informací

Mini model lidského loketního kloubu byl redukován na polovinu přirozené velikosti, se zachováním všech funkcí větších modelů loketního kloubu. Kromě vnějších anatomických struktur je pro názornou ukázku anatomie loketního kloubu na podstavci připevněný příčný řez loketním kloubem. Na modelu má lékařský nebo pedagogický pracovník možnost názorně předvést různé pohyby loketního kloubu a tím objasnit studentům či pacientům principy jeho fungování. Tento mini model loketního kloubu je skvělý způsob, jak studovat anatomii lidského těla.

rozměr hmotnost
16 x 12 x 20 cm cca 0,24 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.